نورپردازی ساختمان ویلایی
نورپردازی خارجی ساختمان به صورت های مختلفی اجرا می شود. این نورپردازی ها می تواند کل و یا قسمتی از نمای ساختمان را در برگیرد. در اجرای نورپردازی باید از لامپ ها و وسایل الکترونیکی کم مصرف استفاده شود. نورپردازی می تواند برای آپارتمان های بزرگ و یا کوچک، خانه های ویلایی، منازل مسکونی و غیر مسکونی اجرا شود.
نورپردازی نمای ساختمان ویلایی امروزه یکی از ضروریت های قابل توجهی در زمینه ساخت ویلا دارد. نورپردازی با توجه به نوع و سبک معماری ساخته شده برای ویلا تعریف میشود. بطور مثال اگر ویلا به روش رومی ساخته شده باشد برای نورپردازی آن از انواع المان های پر تکرار در نما مثل ستون ها و سرستون ها ، سراهی ها، قاب ها، دیواره ها و … استفاده میشود. در نورپردازی ویلا باید به این نکته توجه شود که عموما در این گونه فضاها روشنایی عمومی کمی وجود دارد و بهتر است طرح نورپردازی ویلا به نحوی پیش بینی شود که بتواند سهم زیادی در روشنایی محوطه اطراف داشته باشد تا علاوه بر نورپردازی ویلا و جنبه زیبایی شناسی آن به لحاظ روشنایی کاربردی نیز مفید واقع شود.
نورپردازی آب نما و استخر ساختمان ویلایی
زمانی که یک ویلا دارای استخر و آب نما باشد باید با استفاده از نورپردازی جلوه خاصی به آن داد و برای این کار از چراغ های IP67 یا IP68 استفاده میشود. نورپردازی هر جز از یک مجموعه ویلایی دارای هماهنگی با نورپردازی سایر اجزا و فضاهای با کاربری متفاوت در ویلا باشد می تواند بر زیبایی نهایی نورپردازی کل مجموعه ویلا بیافزاید .به این نکته توجه کنید که برای نورپردازی آب نما و استخر ساختمان ویلایی از وسایل و تجهیزاتی استفاده شود که نور تمامی قسمت ها را در کل محوطه پخش کند. به طور مثال در استخرهایی که وسعت زیادی دارند بایستی از چراغ ها و یا دیگر وسایل نوری استفاده شود که بتوانند تمام نور را تامین کرده و هیچ قسمتی از استخر بدون نور باقی نماند.
انواع لامپ نور پردازی نمای ساختمان
لامپ های LED که از نوع جامد هستند و برای روشنایی از دیود نورافشان در آنها استفاده شده امست.انواع لامپ نورپردازی نما از جمله تجهیزان نورپردازی نمای ساختمان و نمای برج به شمار میرود. از اولین کاربرد این چراغ ها می توان به استفاده آن در داخل دستگاه های الکترونیکی اشاره کرد. این چراغ ها با توجه به مصرف برق کم و عمر بالا در صنعت روشنایی بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. امروزه یکی از موارد مهمی که در ساختمان سازی بسیار مهم است نورپردازی آن می باشد. نورپردازی جایگاه مناسبی در جامعه امروزی بین ساکنین ساختمان ها، سازنده ها، مسئولین شهرداری ها و … دارد. استفاده درست از عوامل موثر جهت نورپردازی نمای ساختمان علاوه بر اینکه جذابیت بنا را افزایش می دهد. بلکه در شب منظره زیبایی را نیز ایجاد می کند و زیبایی محیط را چندین برابر می نماید. برای مثال در ساختمان های بلند بهتر است ار چراغ هایی استفاده شود که پرتاب نور بالایی دارند و نور را به صورت خطی تولید می کنند.
نور پردازی نمای ساختمان دو طبقه
نورپردازی قرار نیست تنها نمای ساختمان را روشن کند. این حداقل چیزی است که می توان از نورپردازی نما انتظار داشت. نورپردازی غنی و اصولی به نوعی از نورپردازی گفته می شود که بتواند بر خصوصیت های شاخص در نظر گرفته شده در طراحی نمای ساختمان تاکید کرده و آن ها را بیش تر به چشم بیاورد. همچنین می توان گفت که نورپردازی می تواند عیوب احتمالی موجود در طراحی نما را از نظر پوشانده و نتیجه دلخواه تری ایجاد کند. روش های نورپردازی بسیار متنوع هستند.
قیمت نور پردازی نمای ساختمان
نورپردازی نمای ساختمان ممکن است، قسمتی از نمای ساختمان یا تمام آن را پوشش دهد. انتخاب روش مناسب برای نورپردازی ساختمان با توجه به نمای آن مشخص می شود. در صورتی که ساختمان نیاز به نورپردازی کامل داشته باشد، هزینه انجام آن بالا است زیرا به تجهیزات بیشتری نیاز خواهد بود. به منظور اصلاع از قیمت و هزینه های که برای نورپردازی ساختمان نیاز است.
مراحل اجرای نورپردازی نمای ساختمان
طرح: طراحی با روشنایی خلاقانه، همان چیزی است که تجهیزات نورپردازی برای نمای بیرونی ساختمان انجام میدهد. جزئیات و حرکت نور در معماری ساختمان از طریق لایهبندی نور برجسته میشود.
تولید: با انتخاب یکی از بهترین تولیدکنندگان پیشرو در صنعت نورپردازی معماری، در مورد کیفیت تجهیزات مرتبط، اطمینان لازم را به دست آورید.
عرضه: تجهیزات مناسب با مقدار لازم محاسباتی، جهت نصب و استفاده فوری در محل آورده میشوند. به علاوه تجهیزات روشنایی، لازم است لوازم مورد نیاز برای کار در ارتفاع نیز انجام گیرد.
نصب و راهاندازی: نصب و راه اندازی تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان باید با نهایت دقت و امکانات انجام گیرد. در این مرحله بر حسب طرح، تجهیزات جایگذاری میشوند.
نگهداری: بهره برداری و اطمینان از نصب صحیح تجهیزات، مرحله نگهداری است. اینکه طرح به خوبی اجرا شده و روشنایی و نمای مورد نظر کاملاً قابل مشاهده باشد